Nya ponnyn Kelly börjar landa

Våran nya ponny Kelly är en helt fantastisk ponny och jag gillar henne mer och mer för varje dag som går! När vi fick hem henne var hon däremot väldigt skygg för oss, eller osäker när de gällde viss hantering. Vi har tagit allt väldigt varsamt och fick börja med att hänga på henne vid uppstigning. 
Sista två dagarna har jag ridit på henne i alla Gångarter och haft duktiga Rebecka till hjälp på marken! 
Dagens pass fick mig verkligen att känna vilken wow-ponny det är! Sån gång, takt och scoop det finns i henne! Verkligen wow! 
Efter passet släppte vi henne och körde lite horsemanship. Helt underbart när ponnyn följde efter oss likt en hund! 
En superfin ponny som behöver lite tid, sen kommer allt garanterat bli hur bra som helst, så tålamod och sakta men säkert, det blir våra ledord med denna finna ponny, då kommer vi garanterat få ännu en topponny till gänget! 
 

Etiketter: mg-ponnyer

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Kategorier