Debut i Plattformen Junior

I helgen höll jag min första ledarutbildning inom Plattformen för Sisu hos KSK - min föredetta hemmaklubb när jag höll på med fotboll, så de kändes extra kul att få jobba med ungdomarna som tillhörde den klubben!
Många diskussioner, bra snack och härlig energi från gänget. När de berättade om anledningarna till varför de ville bli ledare blev man helt stolt och näst intill rörd "få hjälpa andra att nå sina drömmar, 'vara en del i andras utveckling, 'fantastiskt stt få jobba med barn" osv...! :)
Andra omgången med detta gäng blir den 3 april, ser fram emot de & då blir de mycke prakiskt på schemat, samarbetsövningar och skojigheter.
Nästkommande utbildningar har blivit så fulla att vi fått utöka med fler kurser! Superkul att få vara en del i ungas utveckling och debuter i sitt framtida ledarskap! #sisu #mghorse #framtidensledare #kålleredsk

-