Duktiga praktikanten Sara från Flyinge

Hej! Mitt namn är Sara Jönsson, är snart 17 år och kommer från Skåne. Jag går mitt första år på Sverigesridgymnasium i Flyinge.
Under 10 dagar fick jag möjlighet att praktisera hos Michaela Görloff. Jag kan med handen på hjärtat säga att det är något av det absolut bästa jag gjort! Jag har haft det så otroligt kul, lärorikt & varierande. Från att ena dagen mocka, fodra, strö, fixa vatten, höpåsar, släppa ut & in hästar, rida, fixa med MILA pannband, till att andra dagen åka på föreläsning/utbildning & gå på gala i klackar & klänning, där jag även fick prata framför 150 pers.
Jag har fått vara med om en otrolig gemenskap, glädjespridning & motivationskick. Jag hade aldrig kunnat tänka mig att en praktik skulle betyda så mycket för mig. Jag har fått vänner jag tror jag kommer ha kontakt med länge & jag har utvecklats inom ridsporten men också inom mig själv. Genom att bla verkligen få känna glädje och kunna sprida den vidare. Tack så otroligt mycket för tiden hos Stall Görloff, för alla möjligheter & utveckling. Är otroligt tacksam och vill inget annat än att komma tillbaka! Kramar

-