Dagen som gör vändningar i mitt liv

Jag ryser i hela kroppen. Nästa intill tårögd, igen. Men denna gång med en styrka, stor vilja och stor entusiasm och drivkraft att ta mig vidare, framåt och uppåt!
24 mars 2014 gjorde jag första knäoperationen och en otroligt tuff period framför mig.
24 mars 2015 fick jag för första gången på ett år sitta upp på hästryggen igen! Lycklig glad och förväntansfull. En del upp och nedgångar under året men inga operationer.
24 mars 2016 öppnar jag upp portarna på Svenska mässan med monter med mitt smyckesföretag MILA Gothenburg + lanserar sommarens ridläger som ska hållas på Stall Görloff MG Horse, jag vågar spå mig en ljus framtid.
Jag har ställts inför utmaningar dessa år som jag med mycket tålamod, svett och tårar tagit mig igenom. Idag är jag stark, lycklig, kär och sjukt motiverad.
Jag får rida, kanske inte på den nivån jag vill, men jag äger och har fina ponnys som tillsammans med grymma elever gör ett fantastiskt jobb!
Jag är stolt, stolt över mig själv, vad jag har gjort och klarat av. Dessutom är jag grymt lycklig över vilket gäng jag har runt om mig. Som stöttar, peppar och backar upp.

-