Nu är årets första Ridecamp hos MG Horse i full gång! 

rc01

Tolv härliga tjejer i åldern 7-15 år anlände under eftermiddagen, med eller utan egna ponnyer och kickstartade lägret med ett svettigt pass markarbete för Michaela. Superduktiga unga ryttarinnor som vet vad de vill och har en vilja att lära ännu mer och utvecklas! Däfterfer blev det middag som följdes upp av roliga lära-känna-varandra- lekar i ridhuset under kvällen.

Många nya och glada och ansikten, massa glädje, gemenskap och nya vänner! Det här kommer bli hur bra som helst! 

I morgon startar dagen tidigt med att Ulf Liljedorff kommer och håller hoppträning. Ulf är både banbyggare och auktoriserad B-tränare i hoppning. Vi ser med stor förväntan framemot morgondagens fullspäckade schema!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln