MG Horse Ridecamp fortsätter!

Andra dagen på ridlägret har nu nått sitt slut och oj vad vi varit igång och härjat, ja redan sedan sjusnåret i morse!

Under förmiddagen kom Ulf Liljedorff som höll en riktigt bra hoppträning och delade med sig av sina erfarenheter. Hur tränar vi våra ponnyer för att de skall hålla och må bra? Hur skall vi träna och vad skall vi tänka på när vi på bästa sätt förbereder oss för årets tävlingsbanor?
- Detta var några av frågorna Ulf lyfte och diskuterade med oss. Flera goda visdomsord guld värda att ta till sig och lägga på minnet!

Därefter blev det lunch, följt av teambuildning och lekar i ridhuset och sen letade vi upp våra badhandukar och drog till sjön och badade med ponnyerna. 

Kvällen spenderades med pyssel i MILA-verkstan där alla lägerdeltagare designade sitt alldeles egna MILA- panband! Fantastiskt fina pannband blev det, grymt bra jobbat tjejjer!

Under dagen hann vi också prata om vad en bra kompis är och hur man själv är en bra vän. Viktiga grejjer kom upp och många bra saker fick vi med oss att tänka på.

En underbar dag har nått sitt slut och i morgon väntar ännu en dag med fullsmockat aktivitetsschema tillsammans med nya vänner mycket skratt, glädje och ridning!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln