24 mars 2017 - Dagen som gör vändningar i mitt liv

Ja, så var det den där dagen igen, dagen som någonstans blivit både startskottet och dagen med stora förändringar!
24 mars 2014 gjorde jag första knäoperationen och en otroligt tuff period framför mig
24 mars 2015 fick jag för första gången på ett år sitta upp på hästryggen igen! Lycklig glad och förväntansfull.
24 mars 2016 öppnar jag upp portarna på Svenska mässan med monter med mitt smyckesföretag MILA Gothenburg + lanserar sommarens ridläger som ska hållas på Stall Görloff MG Horse
24 mars 2017 börjar jag än en gång om på ny kula, dessutom med kula på magen - en bebis som väntas, flyttat tillbaka till gården med mannen i mitt liv.
MILA växer för var dag som går, MG Horse rullar på fint med både inackorderingar & egna ponnys, närmare bestämt äger vi nu 13 stycken, som tävlas allt ifrån lägsta klasserna upp till MSV. Ett 20-30 tal elever som varje vecka rider på mina ponnys!
Kroppen mår bättre än aldrig förr, gjort tester i veckan både med mina knäskador och min astma, & av någon anledning är de bättre på alla fronter!
Desto värre rider jag än idag inte på den nivån som jag kanske önskade vara tillbaka till, komplikationer och exta operationer har de blivit. Men någonstans har jag växt i att omprioritera, andas, låta skadorna läka och rehabilitera sig - och med den lärdomen är jag ganska så säker på att jag ännu kan bli bättre!
Om inte annat har mycket saker hänt senaste åren, positiva saker som gjort att jag växt som människa, tränare, företagare & nu är jag snart där att ta nästa kliv, att bli mamma!
Jag tror än idag, att hade jag inte fått den där knäskadan för flera år sedan, hade jag inte gjort allt de som jag gör idag för min värsta motgång har gjort att jag utvecklat en enorm drivkraft, vilja och motivation att skapa och göra andra viktiga saker som inte minst gynnar andra människor! Så trots mängder med operationer, är jag någonstans glad för de som hänt!
Idag, red jag i solen, på en av mina c ponnyer, fantastiskt väder, musik i öronen och ponnyn gick kanon. Det var känsla, glädje och en enorm lycka!
Kramar, Michaela

-