Fyra fantastiska dagar med utbildning & träning

Veckan började med utbildning av nya ledare, idrotterna fotboll & ridspor. Underbara ungdomar med massa ideer & goda ledaregenskaper - framförallt ville de alla verka som ledare för att se ngn annan utvecklas och hjälpa andra - fantastisk!
Direkt hoppade vi in i praktiken - först en träningsdag för de som ridit lite längre - fokus på hoppning, sits och en avslutande Pay & Jump där ytterligare ett 50 tal ryttare kom ifrån hela vårt avlånga län.
Igår va de dags för den yngre gängen att inta MG Horse - vissa som ridit i ett par år och en del som enbart suttit till häst ett fåtal gånger.
Tillsammans med massa tjejer i blandade åldrar skapade vi en fantastisk dag & alla fick förstås en fin rosett efter sitt deltagande! Ungarna sprudlade, ledarna jobbade på exemplariskt & jag kan inte annat än att vara väldigt stolt, över mina fantastiska ponnyer, duktiga ledare och underbara elever som jag fått ta del av denna vecka!

-